Uppgifter sparade

Bekräftelse: Din underskrift har skickats in och är nu sparad.

Tack för ditt stöd!

Tack för att du skrev under vår namninsamling för att stoppa regeringens hyreschock. Utan stödet av dig och tiotusentals andra medborgare har vi hyresgäster ingen chans mot regeringen och hyresvärdarna.

Kan du hjälp oss att sprida ordet?

Så här enkelt är det: Ju fler som skriver under vår namninsamling, desto större chans att regeringen avbryter sina planer på marknadshyra.

Sprid ordet om vår namninsamling vidare till andra du känner. Du kan till exempel dela sidan på sociala medier så som Facebook eller Twitter, eller skicka länken som ett e-post eller WhatsApp-meddelande . Om du har svårt att komma på vad du kan skriva så kommer här ett förslag:

Många känner fortfarande inte till att regeringen planerar att införa marknadshyror på nyproduktion av hyresrätter. Det kommer leda till en hyreschock för Sveriges hyresgäster. Därför skrev jag under Hyresgästföreningens namninsamling på hyreschock.info

Låt inte politikerna komma undan med sitt svek.

Om vi får landets riksdagsledamöter från Socialdemokraterna och Miljöpartiet att hålla sitt vallöfte, så stoppas hyreschocken. Kontakta och påverka ledamöter i varje region, allt annat än ett ”nej” är ett svek.