Goda grannar TV: Uppgifter inskickade

Bekräftelse: prenumeration.

Tack för din prenumeration!

Tack för att du prenumererar på Goda grannar TV. Vi kommer meddela när vi publicerar nya episoder.

Kan du hjälp oss att bli ännu fler Goda grannar?

Volontärnätverket Goda grannar bygger på att vi ska kunna hjälpa till lokalt, men för att det ska vara möjligt måstet vi bli många som kan hjälpa till. Därför behöver vi din hjälp redan nu. Sprid ordet om Goda grannar vidare till andra du känner som kan hjälpa till. Du kan till exempel dela sidan på sociala medier så som Facebook eller Twitter, eller skicka länken som ett e-post eller WhatsApp-meddelande till någon som du tror också kan hjälpa till. Om du har svårt att komma på vad du kan skriva kommer här ett förslag:

I tider som dessa är det viktigt att vi som kan ställer upp för de som behöver hjälp. Därför anmälde jag mig precis som volontär på Hyresgästföreningens volontärlista.

Tack för ditt engagemang!
//Hyresgästföreningen