Ringupp

Alla förtjänar ett tryggt boende och ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra. Medlemskapet innehåller många fördelar, så som hyresförhandlingar, juridisk rådgivning och stöd.

Med din hjälp blir vi fler som kan engagera oss för ett bra boende till en rimlig kostnad. Fyll i formuläret så ringer vi dig och berättar mer om varför just du ska bli medlem i Hyresgästföreningen.

Som medlem i Hyresgästföreningen får du juridisk rådgivning, rabatter, unika förmåner och en uppskattad medlemstidning, allt för 85 kr i månaden.

Dessutom är vi Sveriges viktigaste folkrörelse för att stoppa orimliga villkor på bostadsmarknaden. Är du nyfiken på hur Hyresgästföreningen jobbar? Läs mer på vår webbplats!

Självklart kan du också bli medlem direkt!