Kontraktmall

Därför öppnar Hyresgästföreningen upp vår mall för andrahandskontrakt för alla – inte bara medlemmar.

För oss är det självklart att du ska ha en rimlig hyra och rätten på din sida. I utbyte mot kontraktmallen godkänner du att vi hör av oss för att berätta mer om medlemskap i Hyresgästföreningen.

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi mallen direkt!

Vår mall för andrahandskontrakt är en viktig pusselbit mot ett tryggt boende. Så att du inte blir lurad med skyhög hyra, vräks eller utnyttjas.

Mallen är även bra om du ska hyra ut din lägenhet. Kom ihåg att du måste ha fastighetsägarens godkännande för att få hyra ut i andrahand. Både andrahandshyresgästen och den som behöver hyra ut sin bostad ska känna sig trygga vid en andrahandsuthyrning. Vi ger dig den vägledning du behöver. Är du nyfiken på vad Hyresgästföreningen kan göra för dig, läs mer om oss här.